Drömstort vinterhändelse 3x3 i Gullmarsplan

November 25, 2018

 

 

Förra fredagen organiserad drömstort vinter 3x3 vinterhändelsen i Gullmarsplan. Dromstort arrangerar en stor händelse varje säsong. Först var våren händelse som ordnades i april och sommar drömstort var inblandad i den 2-dagars olympiska veckoventet som ägde rum i Stockholms stad. Den tredje händelsen var 3x3 streetbasket i början av hösten. Förra fredagen var en annan underbar händelse i korgens värld som medlemmar uttryckte sig på basketplanen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Medlemskap

Du får ta del av Drömstorts aktiviteter

Du får motivations tips

Du stöttar vårt arbete att motivera unga

Drömstort

Hardemogatan 1

124 67, Bandhagen

Info@Dromstort.com

  • Facebook Social Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Instagram Social Icon