Drömstort vinterhändelse 3x3 i Gullmarsplan

Förra fredagen organiserad drömstort vinter 3x3 vinterhändelsen i Gullmarsplan. Dromstort arrangerar en stor händelse varje säsong. Först var våren händelse som ordnades i april och sommar drömstort var inblandad i den 2-dagars olympiska veckoventet som ägde rum i Stockholms stad. Den tredje händelsen var 3x3 streetbasket i början av hösten. Förra fredagen var en annan underbar händelse i korgens värld som medlemmar uttryckte sig på basketplanen.

Medlemskap

Du får ta del av Drömstorts aktiviteter!

Du får stöd och vägledning!

Du får chans att utvecklas och komma närmare dina drömmar!

Drömstort

Hardemogatan 1

124 67, Bandhagen

Info@Dromstort.com

  • Facebook Social Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Instagram Social Icon