top of page

Drömstort sommarturné 2022Årets Drömworkout har lidit mot sitt slut för denna omgång. I år har vi hunnit hålla Drömworkout på rekord många ställen runtom i Stockholm. Vi har vairt på nyanlända boendena i Årsta, Örby, Globen och Rågsved samt parkleken Måsen i Farsta. Vi har satt upp tält, delat ut T-shirts, snacks och juice, spelat fotboll och basket, haft dansstopp samt anordnat tävlingar och delat ut glass i stora lass.
Sommar på torget i Rågsved hölls av bland annat Wesley som hade dansklasser varje dag första veckan i augusti och Shanitta som fixade och trixade med Rågsvedfolkets naglar onsdagar. Vi hade också canvas workshop och yoga utomhus.Studentmiddag i Rinkeby och Husby i samarbete med bland annat framtidens hus och folketshus Rinkeby. Det bjöds på dans- och sånguppträdanden, god mat, tävlingar och inspirationstal. Stort tack Gålöstiftelsen som möjliggjorde kvällen med sitt stöd!
Prova på basket i Skärholmen centrum. Många basket entusiaster som kom för att kasta boll och umgås!


6 juni anslöt sig Järva i samverkans föreningar och anordnade en heldag med musik, sport, uppträdanden mm. på Rinkeby torg! Drömstort hade drömledare på plats som hade sång och dans uppträdanden och höll i baskettävlingar. Även Fitness 24 var på plats och erbjöd generösa priser!


Fotbollsturnering 7 vs 7 i Blackeberg. Hölls i syfte om att uppmärksamma Jobbtorg ungas arbete i Stockholm Stad.


Stort tack alla grymma feriejobbare som varit med oss i sommar, ni har gjort ett fantastiskt jobb!

Comments


bottom of page