top of page

Drömstort Sportlov – En vecka fylld med roliga aktiviteter

Sportlovet är här och Drömstort är redo att erbjuda en vecka fullspäckad med spännande och underhållande aktiviteter för både unga 13-25 år. Oavsett om du befinner dig i norra eller södra delen av staden, har Vi något för alla under lovet.


Järva - 24, 25 feb och 2 mars

Under dessa dagar kan du hitta oss i Järva där vi erbjuder allt från basket skottskjutning till panna fotboll, henna målning, pyssel och roliga tävlingar.


Platser & tider:

  • Rinkeby centrum: Lördag 24:e feb kl: 13-15

  • Tensta centrum: 25:e Söndag feb kl: 13-15

  • Hässelby centrum: Lördag 2:a Mar kl 13-15

 

Askebyskolan - 26-29 februari

Från den 26:e till den 29:e februari kommer vi att vara på Askebyskolan. Vi bjuder eleverna på interaktiv läsning med Läs främjar Institutet, fotboll- och basketturneringar, ansiktsmålning med Geesguud och skateboardåkning tillsammans med Skate Nation.

 

SKLHM Centrum - 26 feb – 1 mars:

Om du inte har möjlighet att träffa oss i norr, oroa dig inte! Vi är också representerade i södra stadsdelen. Tillsammans med SKLHM Centrum erbjuder vi många roliga aktiviteter med sommarens tema. Kom och upplev allt från T-shirtmålning och DJ-workshop till FIFA-tävlingar och gratis glass. Läs mer och se programmet här: https://www.skhlm.se/aktuellt/event/sportlov-i-skhlm/

 

Drömgården i Rågsved - 27 feb – 1 mars

På Drömgården i Rågsved öppnar vi upp för spännande spel som Maffia, tårtbakar tävlingar, skridskoåkning och mycket mer. Du kan vinna många priser detta lov. Håll utkik på våra sociala medier för det fullständiga programmet.


Oavsett om du är intresserad av sport, konst, läsning eller bara vill ha roligt med familj och vänner, så har Drömstort något att erbjuda under sportlovet. Kom och häng med oss för en vecka fylld av glädje, gemenskap och oförglömliga upplevelser! Följ våra sociala medier för mer information och uppdateringar. : https://www.instagram.com/dromstort?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==

Comentarios


bottom of page