top of page

Drömstorts Påsklovsaktiviteter: Ett Påskfirande för Hela Familjen!

Påsklovet närmar sig med stormsteg och Drömstort har förberett en rad spännande och roliga aktiviteter för hela familjen att delta i. Oavsett om du är i Hässelby, Tensta, Rinkeby, eller någon annanstans i närheten, finns det något för alla att njuta av under denna härliga högtid. Här är en översikt över vad som händer under påsklovet:


28 Mars - Hässelby Gård: På torsdagen den 28 mars är det dags för påskfirande på Hässelby Gård! Kom och möt påskharen och låt dina barn få sina ansikten målade med fantastiska mönster och färger. Dessutom väntar en spännande 3-kamp med aktiviteter som säcklöpning, äggstafett och "pricka hinken" med ärtpåsar. För de konstnärliga finns det även möjlighet att delta i pyssel med äggmålning, samt att skapa egna påskhattar.


29 Mars - Tensta Centrum: På fredagen den 29 mars flyttar påskfirandet till Tensta Centrum! Påskharen är tillbaka för att sprida glädje och ansiktsmålningen fortsätter för de små. En äggjakt står på schemat där alla deltagare får en äggjaktskarta för att leta efter gömda påskägg. Dessutom kan barnen njuta av ännu mer pyssel med äggmålning, samt skapande av påskhattar.


30 Mars - Rinkeby Centrm: På lördagen den 30 mars är det Rinkeby Centrums tur att välkomna påskfirandet! Precis som tidigare dagar finns påskharen på plats tillsammans med ansiktsmålning för de små. Pysslet fortsätter med äggmålning, naturliga och stora pappersägg samt skapande av påskhattar.


2 April - Tensta Träff: På tisdagen den 2 april bjuds det på skateboardåkning med Skatenation för barnen i Askbyskolan och Knutbyskolan. En perfekt chans för barnen att prova på och ha kul med detta populära sportnöje! Tiden är mellan 12 – 15.


4 April - Rinkeby Hallen: På torsdagen den 4 april blir det sportiga aktiviteter i Rinkeby Hallen! En fotbollsturnering, innebandy och parkour står på schemat tillsammans med Bromma KFUM, och Geesgud. Det blir en fartfylld eftermiddag för alla som älskar att röra på sig och tävla. Tiden är mellan 14 – 16.


3-5 April - Pilparken: Under dagarna 3-5 april händer det mycket spännande i Pilparken! Starta dagen med en gemensam frukost med påskharen på Saras Café mellan kl. 08.45-09.00. Därefter bjuds det på prov på friidrott i Tensta Hallen mellan kl. 09.00-12.00 tillsammans med Rinkeby Run och Spårvägens Friidrottsskola. Under eftermiddagen fortsätter påskfirandet med påskäggsjakt, pyssel, 3-kamp och mycket mer mellan kl. 12.00-16.00. Missa inte denna fantastiska möjlighet att fira påsken med hela familjen!


5 April - Knutbyskolans Fotbollsplan: På fredagen den 5 april, mellan kl. 12.00-15.00, väntar en härlig rörelseaktivitet med En Frisk Generation på Knutbyskolans fotbollsplan. Det blir en eftermiddag fylld med lekfulla aktiviteter och möjligheter att röra på sig.


Rågsved


Under påsklovet i Rågsved finns det en mängd roliga aktiviteter att delta i rågsved och på Drömgården!


Tisdagen den 2/4 väntar en äggjakt, 3-kamp, pyssel, äggmålning i rågsveds aktivittets ytta kl 13-16, följt av tårtbakning  på drömgården från kl.17.00 – 20.00. 


Onsdagen den 3/4 från kl. 13-16 fortsätter vi med äggjakt, 3-kamp, ansiktsmålning och mer pyssel på Rågdalen. Avsluta dagen med karaoke och en mysig filmkväll på Drömgården från kl 17.00 -20.00


Torsdagen den 4/4 kan du delta i en spännande pingis & biljardtunering och testa dina kunskaper i Kahootz dess utom kommer Vera förbi och bjuder på Dansklass i vår Danssal från kl. 13-20.


Fredagen den 5/4 väntar en intensiv Fifa-turnering och kreativ canvasmålning vi sätter igång från kl. 13.00-20.00.


Oavsett var du befinner dig under påsklovet, finns det massor av roliga och spännande aktiviteter att delta i. Alla dessa fantastiska aktiviteter har möjliggjorts av Fastpartner, Hemsö, Järva i samverkan och Stockholm stad. Tack vare deras generositet kan vi erbjuda en rolig och minnesvärd påsk för alla som deltar inom Järva, hässelby och Rågsved områden.  Så ta med familjen och delta i festligheterna för en oförglömlig påsk upplevelse!

Comments


bottom of page