top of page

Pre-event festivalen

Den 6:de Januari anordnade vi på Drömstort en festival på Annexet för unga för att uppmärksamma psykisk ohälsa. På festivalen fanns det möjlighet att prova på diverse inom bland annat idrott och kreativa medium. Ett flertal artister fanns även på plats för att bjuda uppträdande. Det var ett lyckat evenemang och vi hoppas på repris nästa år!

PRE-EVENT FESTIVAL

För att bryta ensamheten och stärka den psykiska hälsan under vintermörkret, anordnar Drömstort förening PRE-EVENT Festivalen - en festival med tema "Våga prata". Syftet är att bryta självmordstrenden under jullovet och främja psykisk hälsa bland unga. Festivalen äger rum på Annexet i Globen Centrum. Där bjuds det på underhållning, prova-på-idrott och kulturaktiviteter, konsert med artister och influensers. 


Namn-insamling för årlig festival !

Självmord är den vanligaste dödsorsaken bland unga 15-24 år. Det är under jullovet som de unga har det som tuffast och drabbas av psykisk ohälsa.

 

Drömstort förening vill uppmana Stockholms stad att arrangera en vinterfestival som ger unga något att se fram emot, samt uppmuntrar till umgänge under en tid då ensamheten råder som mest. Detta kommer i sin tur att minska psykisk ohälsa och självmord bland unga.


Hjälp oss i kampen att behålla våra barn, systrar, bröder, och vänner vid liv. Skriv på vår namninsamling för en årlig festival för ungas psykiska hälsa.

 

SKRIV PÅ HÄR!

IMG_6576.jpg

Bidrag till Pre-event festivalen

Drömstort är väldigt tacksam för alla donationer som ägde rum i samarbete med andra organistioner. Kollektivsorg, Mind, Bris, Vi tar plats och stiftelsen 1825!

Vision

Kärnan i Pre-event festivalen är att sprida medvetenhet kring psykisk ohälsa och det är något som vi kommer fortsätta att kämpa för i framtiden.

IMG_6574.jpg
bottom of page