top of page

I stan utan min bil

I stan utan min bil är en av aktiviteterna som Stockholms stad arrangerar under den Europeiska trafikantveckan som pågår mellan 16-22 september. Då bjuds alla stockholmare in till ett bilfritt område kring Stockholms city och Gamla stan. Drömstort kommer att ha hand om basket och dans på Norrlandsgatan som ligger vid Mcdonalds på kungsan.

Drömstort 3x3 Event

Ska skapa uppmärksamhet om miljön bland ungdomar. Vi kommer att arrangera prova på basket för små barn och en 3 mot 3 basket turnering för tjejer och killar, halvtidsshowen kommer att bestå av en dansuppvisning, dunkshow och skott insamling tillägnat till miljön.

Prova på basket

Barn från 3 till 6 år kommer att kunna låna bollar och spela på korgar anpassade efter deras storlek under hela eventets gång.

Straight Savage Dance Crew

Ska dansa Afrobeat och hålla i dans workshops för dans sugna. Dansgruppen består av 4 afrikanska tjejer från Rågsved, Afrobeat är en ny dansstil inspirerad från Afrika och deras halvtidsshow ska tillägnas till växthuseffekten.

Dunkshow

Ska göras av 2 ungdomslandslagsspelare som är elit spelare på högsta nivå, det sägs att de kan hoppa till månen och de har ett ryckte om att bjuda på härliga dunkar på matcherna, deras dunkar ska tillägnas till förnyelsebara resurser.

Skott insamling för miljöns ära

På skott insamlingen ska Drömstort samla alla deltagare, åskådare och personal som ska på 10 minuter sätta så många skott som möjligt som ska samlas för att väcka tankar om miljön bland ungdomar.

http://www.stockholm.se/istanutanminbil

bottom of page