DRÖMSTORT TALAR PÅ GÅLÖSTIFTELSENS NÄTVERKSTRÄFF 9 APRIL

Kassim Nagwere berättade för de 27 medverkande föreningar om Drömstort.

Drömstort förening formar unga ledare i förorten och motiverar ungdomar att tro på sig själva och nå sin dröm genom idrott, kultur, läxläsning, föreläsningar och ledarskapsprogram. Vi jobbar med ungdomar 15-25 år, sekundär målgrupp 10- 14 år.

Vårt syfte är att använda drömmar som drivkraft och ge ungdomar rätt förutsättningar att etablera sig i samhället och skapa bra vanor som är bra för deras hälsa, självkänsla och självförtroende.

Vi utgår från ungdomarnas mål och drömmar och skapa sedan aktiviteter/projekt som de leder eller deltar på. Det kan vara att de blir danslärare för en grupp, att de uppträder på events eller att de skapar ett eget projekt som de brinner för.