top of page

Tillbaka blick Sommar 2020

Nu när sommaren börjar lida mot sitt slut tänkte vi att det är dags att bjuda på lite bilder från våra sommaräventyr. Vi har bland annat hållit i ett Drömworkout- event för nyanlända barn och ungdomar i Globen, Örby och Rågsved. Vi har deltagit på Rågsveds sommartorg där vi har arrangerat basket, utegym och yoga. Vi har även anordnat Volleyboll i Älvsjö samt erbjudit utegym på Rinkebys Sommar på torget. Sommarlovets sista vecka samlade vi ca 25 ungdomar från Husby i IBM hallen för en basketturnering. Under dessa veckor har vi haft fantastiska sommarjobbare som hjälpt oss att göra våra event ännu bättre. Tack alla för ert grymma arbete och ett stort tack till alla er som deltagit!

Basketturnering i Husby IBM Hallen med stöd av Gålö stiftelsen och Svensk basket.

bottom of page