top of page

Chillzone; Ett Annorlunda Black Friday


Black Friday, traditionellt känt för sitt frenetiska shoppingkaos och överväldigande köphysteri, får i år en unik twist. Vi introducerar en annorlunda Black Friday-upplevelse - en som hyllar mångfald, främjar funktionsnedsättningar och sätter fokus på psykisk hälsa.


Istället för trängsel i butiker och kaotiska reor, välkomnar vi dig till en plats där mångfalden blomstrar och medvetenheten kring funktionsnedsättning och psykisk hälsa står i centrum.


CHILLZONE är en manifestation av förändring, en plats där deltagare uppmuntras att ta det lugnt, skapa och utforska, snarare än att jaga efter erbjudanden. Evenemanget äger rum på Globen Centrum och omfattar en palett av aktiviteter som främjar välmående och inkludering.1. Konst för Alla:

Vi tror på kraften i konst som terapi. Genom att erbjuda konstworkshops skapar vi en plattform för självuttryck och kreativitet. Alla, oavsett förmåga, välkomnas att delta och utforska sitt konstnärliga uttryck.


2. Dans som Läkning:

Dansen är en universell språk som binder samman människor. Våra dansaktiviteter syftar inte bara till att underhålla utan också att främja fysisk hälsa och psykisk välbefinnande. Alla rörelser är välkomna, och vi uppmuntrar en atmosfär av positiv energi.


3. Silent Disco, Högt Budskap:

I en värld där buller och stimuli kan vara överväldigande, introducerar vi tyst disko som ett sätt att förena människor genom musik utan öronbedövande ljud. Det är ett tillfälle att dansa till ditt eget tempo och skapa medvetenhet kring behovet av lugn och ro.


4. Psykisk Hälsa i Fokus:

CHILLZONE strävar efter att bryta stigman kring psykisk hälsa. Genom en interaktiv frågesport och informativa sessioner vill vi skapa en öppen dialog som främjar förståelse och stöd för varandra.


Varför Detta Är Viktigt:

I stället för att skapa en Black Friday-upplevelse som bidrar till stress och överkonsumtion, vill CHILLZONE vara en plats för reflektion, gemenskap och positiv förändring. Genom att inkludera och sätta fokus på funktionsnedsättningar och psykisk hälsa strävar vi efter att skapa en värld där alla känner sig välkomna och accepterade.

Så, låt oss tillsammans göra denna Black Friday annorlunda. Ett steg mot en mer empatisk och inkluderande värld där varje individ, oavsett sina utmaningar, kan känna sig sedd, hörd och uppskattad. CHILLZONE - där mångfald möter gemenskap, och Black Friday blir en dag av mening och välmående.


Comments


bottom of page