top of page

Sommar 2021

Vilken fantastisk sommar det har varit! Så många aktiviteter, nya möten och härliga äventyr vi fått uppleva tillsammans! Här kommer en liten summering av våra minnen:


I början av sommaren var Demokratibygget på besök och höll i 2 workshops med tema demokrati, delaktighet och inflytande. Ungdomarna fick bland annat lära sig hur man engagerar sig för att skapa förändring, olika sätt att lyfta frågor till politiker och hur man argumenterar för att kunna övertyga.
Den 13 juni åkte alla workshops deltagare på paintball i Jordbro.


På nationaldagen anordnade vi och Shanta If basket och musik tält på Rinkeby torg. Många barn och ungdomar samlades för att fira tillsammans med oss!
Under en vecka höll vi i Drömworkout vid Skärholmens centrum. Vi spelade badminton och basket varje dag och höll i skottävlingar. En dag anordnade vi också en dansuppvisning för besökarna! Tack Skärholmen centrum för samarbetet.

I slutet av juni anordnade vi tillsammans med JIS, Rinkebyfolkets hus och Framtidens hus en studentmiddag i JIS lokal för att hylla och motivera alla nyexaminerade elever som kämpat med sina studier. Det bjöds på mat, tårta, dansuppvisning, entreprenörs tävling och inspirationstal.
Andra helgen i juli åkte vi på en ledarskapsutbildning till Finnhamn med 18 st ungdomar. Vi hade föreläsningar och workshops i ledarskap, värderingar och drömmar samt tillbringade tid vid stranden, spelade volleyboll, grillade, spelade sällskapsspel mm. En grym helg vi sent glömmer!Vecka 28 började våra feriearbetare hos oss och startade igång fyra veckor Drömworkout med oss. De fick hjälpa oss att involvera barn och ungdomar, leda aktiviteter, marknadsföra samt fixa och hålla i ordning. Under sommaren anordnade vi drömworkout på över 5 olika områden i stockohlm, främst för nyanlända vid deras genomgångsboenden.

Vi avslutade sommaren med att inviga vår nyrenoverade lokal, Drömgården! Vi kommer att ha öppet nu enligt följande tider:
Comments


bottom of page